Ref. nr 21 U

Ref. nr 21 U - LOS DOLSES

Los Dolses - Meget pen leilighet med panoramautsikt ved felles svømmebasseng


Utleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

E-post: wilfred@feriehusispania.noBoligen ligger i 2. etasje på hjørnet av et rekkehus i boligområdet Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boarealet er på ca. 70 m2 og består av stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom, 2 soverom og 2 bad. Boligen er fullt møblert og utstyrt med engelsk og skandinavisk TV, bl.a. norsk TV samt internett. Boligen har air-condition i stuen og soverommene og stråleovner i badene. Ellers finnes en vifteovn og takvifter i soverommene.


Dobbeltseng i det ene soverommet og to enkeltsenger i det andre.

LEILIGHETER


Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

Info om boligen

Boligen ligger i 2. etasje på hjørnet av et rekkehus i boligområdet Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boarealet er på ca. 70 m2 og består av stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom, 2 soverom og 2 bad. Boligen er fullt møblert og utstyrt med engelsk og skandinavisk TV, bl.a. norsk TV samt internett. Boligen har air-condition i stuen og soverommene og stråleovner i badene. Ellers finnes en vifteovn og takvifter i soverommene.

 

Info ute/terrasse

Fra stuen er der utgang til en balkong med utvendig trapp til en takterrasse med panoramautsikt. Der er en liten hage på den ene siden av boligen. Boligen har tilgang til et stort, felles, privat svømmebasseng, som har eget barnebasseng. Man har utsyn til bassenget fra leiligheten.

 

Info om området

Los Dolses ligger 10 km syd for Torrevieja by på Costa Blanca-kysten, 50 km syd for for Alicante flyplass og 25 km nord for Murcia flyplass. Til sjøen er det 2,5 km. Det er gangavstand til mange restauranter og forretninger, bl.a. supermarked, baker, bank og frisør. 5 min. m/ bil til 3 golfbaner og max. 1 times kjøring til ytterligere 20 golfbaner. Fint å sykle langs en flere mil lang vannkanal. Fin strandpromenade langs sjøen. Bussforbindelse nordover og sydover langs strandveien, 2 km fra huset. Lokalbuss går i området.

 

Prisinformasjon

Pris er avhengig av sesong, antall personer og periodelengde:

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i lavsesong (1/11-31/3) fra € 255/uke.

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i mellomsesong (1/4-31/5)/(1/9-31/10) fra € 360/uke.

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i høysesong (1/6-31/8) fra € 570/uke.

Da prisene er inkl. alle kostnader, vil det koste 10 % mer for 4 personer. Lengre leieperioder enn 4 uker har lavere pris og avtales særskilt.

Internett er ikke inkludert i prisen. Den koster €10/uke.

Sluttrengjøring koster € 50. Inn- og utflytting mellom kl. 21.00-09.00 koster € 20.

For sent fremmøte til avtalt tid koster € 20.

REGN UT LEIEN SELV, SJEKK UTLEIEKALENDEREN OM DET ER LEDIG OG BESTILL FERIEN PÅ E-POST.

Henvendelse til Wilfred Aasheim (wilfred@feriehusispania.no) for pristilbud.

Ikke langtidsutleie utover 4-6 uker.


Rombeskrivelse

Der er utvendig trapp opp til leiligheten i 2. etasje. Stuen har åpen kjøkkenløsning med vaskerom innenfor. I stuen er der en spisestue, salong, peis og TV med engelske og skandinaviske kanaler. Kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer. En gang fører til 2 soverom og 2 bad, hvorav det ene badet ligger innenfor soverommet. Soverommene har god skapplass.

 

Info om rengjøring

Sluttrengjøring utføres av renholder for € 50 og tillegges husleien ved betaling.

 

Diverse Info

Kjøkkenet er utstyrt med kombiskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, strykejern, juicemaskin, brødrister etc. Alle rom er fullt møblert og utstyrt, bl.a. også med bilder og pyntegjenstander. Der finnes også radio med CD-spiller, alarm, air-condition, 3 elektriske varmeovner og 4 elektriske vifter. På takterrassen er der en trekullgrill. Gartner steller hagen. Leies ut med håndklær og sengetøy.

 

 

 

For booking, check our offers and send us an SMS at 00 47 40 88 25 22.


Or send an e-mail to:

wilfred@feriehusispania.no


Copyright 2018 FeriehusiSpania.

Made by

Ing. Wilfred Aasheim ENK,

Architectural Consulting