Ref. nr. 733 U

Ref. nr 733 U - LOS DOLSES

Solrikt rekkehus med takterrasseUtleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

E-post: wilfred@feriehusispania.no


Leiligheten, som er på ca. 100 m2, ligger i  boligområdet Los Dolses ved Villamartin.

Den inneholder 3 soverom med 6 sengeplasser og 2 bad, begge med toalett.

 Info om boligen

Rekkehuset, som er på ca. 100 m2, ligger i  boligområdet Los Dolses ved Villamartin.  Den ligger 50 km fra Alicante flyplass og 25 km fra Murcia flyplass.  Tomten er avgrenset mot gaten og mot en felles park  ved en mur og en smijernsport.  Leiligheten ligger i et nybygget boligfelt med  lavhusbebyggelse (villaer og rekkehus), 150 m fra felles privat svømmebasseng,  som også har barne-basseng.  Det er gangavstand til nærmeste golfbane, puber, restauranter, banker, supermarked, baker og frisør, 2,5 km til nærmeste strand og 10 km til nærmeste by, Torrevieja.

 

Info ute/terrasse

Fra stuen er der utgang til en balkong med utvendig trapp til en takterrasse med panoramautsikt. Der er en liten hage på den ene siden av boligen. Boligen har tilgang til et stort, felles, privat svømmebasseng, som har eget barnebasseng.


Info om området

Los Dolses ligger 10 km syd for Torrevieja by på Costa Blanca-kysten, 50 km syd for for Alicante flyplass og 25 km nord for Murcia flyplass. Til sjøen er det 2,5 km. Det er gangavstand til mange restauranter og forretninger, bl.a. supermarked, baker, bank og frisør. 5 min. m/ bil til 3 golfbaner og max. 1 times kjøring til ytterligere 20 golfbaner. Fint å sykle langs en flere mil lang vannkanal. Fin strandpromenade langs sjøen. Bussforbindelse nordover og sydover langs strandveien, 2 km fra huset. Lokalbuss i området.

 

Prisinformasjon

Pris er avhengig av sesong, antall personer og periodelengde:

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i lavsesong (1/11-31/3) fra € 350/uke.

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i mellomsesong (1/4-31/5)/(1/9-31/10) fra € 480/uke.

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i høysesong (1/6-31/8) fra € 720/uke. Prisene er inklusiv internett.

Ved leie i en uke påløper et gebyr på € 40.

Da prisene er inkl. alle kostnader, vil det koste 10 % mer for 4 personer. Lengre leieperioder har lavere pris og avtales særskilt.

Sluttrengjøring koster € 50. Inn- og utflytting mellom kl.21.00-09.00 koster € 20.

Henvendelse til Wilfred Aasheim (wilfred@feriehusispania.no) for pristilbud.


Rombeskrivelse

Leiligheten inneholder 1 stue, 3 soverom, 2 bad, 2 toaletter,1 balkong, kjøkken og vaskerom i åpen løsning mot stuen samt en takterrasse. Totalt er det 6 sengeplasser.  Kjøkken og vaskerom er fullt utstyrt med hvitevarer. For øvrig finnes alt annet nødvendig kjøkkenutstyr, servise og bestikk.  Soverommene har god skapplass, og sengetøy og håndklær stilles til disposisjon, men badehåndklærne kan bare brukes internt.  Badet har badekar m/ dusj, vask og WC. 


Info om rengjøring

Sluttrengjøring utføres av renholder for € 50. Gjøres opp lokalt.

 

Diverse Info

Kjøkken og vaskerom er fullt utstyrt med hvitevarer. For øvrig finnes alt annet nødvendig kjøkkenutstyr, servise og bestikk.

Leies ut med håndklær og sengetøy.

 

 

Stuen har TV med skandinaviske  kanaler.  Internett er installert. Balkong og terrasse har hagemøbler og solsenger. Leiligheten har oppvarming ved to mobile radiatorer og air - condition (også med kjøling) i stuen.

REKKEHUS


Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

For booking, check our offers and send us an SMS at 00 47 40 88 25 22.


Or send an e-mail to:

wilfred@feriehusispania.no

Copyright 2018 FeriehusiSpania.

Made by

Ing. Wilfred Aasheim ENK,

Architectural Consulting